Search   Feed   Browse   Add
Feed items 11 - 15 of 15 for July 2008

Černovláska.cz

Hudebně společenský server černovlásky Radky Pilné

Bra Nesvadbov chyt tenky na Pohdk - July 8, 2008

Po osmi letech pichz na trh dlouho oekvan romn Bry Nesvadbov - Pohdk. Spisovatelka vrac na scnu svoji hrdinku Karlu. Avak mnohem dosplej, matku dvou dt. Karla propad du, tlem i lskou jedinmu mui, Mrovi. Miluje ho tak siln, e paralyzovna vn si neum pipustit, e on v tch samch iluzch udruje jet i jinou enu. Pohdk je pbhem o fatln zvislosti, o vni i o ivotnch ztrtch. Schvln si pette ukzku z knihy. urit vs dostane! Pokraovat ve ten "Bra Nesvadbov chyt tenky na Pohdk"
http://www.cernovlaska.cz/archives/3868-Bara-Nesvadbova-chyta-ctenarky-na-Pohadkar.html

Sssv lto na Radiu as ve znamen destky - July 7, 2008

Ostravsk Radio as letos slav 10. narozeniny a pro sv posluchae pipravilo spoustu zajmavch drk. Po cel lto hraje as minimln 10 eskch a slovenskch psniek v hodin a sten tak navazuje na Super esk lto z roku 2004, kter bylo mimodn spn a oblben. V kad hodin se navc objevuj sv letn hity. Pokraovat ve ten "Sssv lto na Radiu as ve znamen destky"
http://www.cernovlaska.cz/archives/3867-Sssvezi-leto-na-Radiu-Cas-ve-znameni-desitky.html

Na Ukrajin mete poobdvat v rakvi - July 5, 2008

Nejvt rakev svta dlouh dvacet metr stoj v ukrajinskm mst Truskavec. Neek tam na dnho obho nebotka, ale vt hosty touc po oberstven lahodnmi npoji a dobrotami. Jde o restauraci Vnost zasvcenou tmaticky smrti a pohebnictv, take interir je vyzdoben vnci a rakvemi normlnch velikost. podvejte se, jak to v n vypad. Pokraovat ve ten "Na Ukrajin mete poobdvat v rakvi"
http://www.cernovlaska.cz/archives/3862-Na-Ukrajine-muzete-poobedvat-v-rakvi.html

Tabule a kda staila na internetovho Oskara! - July 4, 2008

Jen co ernovlska nastoupila do firmy Et netera a zjistila, e mimo jin provozuje tak www.offlineblog.cz, hned vdla, e je v nm siln potencil a vnovala mu i na tchto strnkch dostatenou pi. Nyn je zpeetno, e v offlineblog nevila zbyten. Zskal toti cenu Stevie Awards, nco jako internetovho Oskara. Pokraovat ve ten "Tabule a kda staila na internetovho Oskara!"
http://www.cernovlaska.cz/archives/3869-Tabule-a-krida-stacila-na-internetoveho-Oskara.htm...

ok vyd ernoku s velkejma kozama! - July 4, 2008

Kdy nevte co by, zalote si vydavatelstva pojmenujte dost drsn prvn poin, kter hodlte vydat. S tmto podnikatelskm zmrem nyn vyrukoval zpvk, showman a leader sv kapely Bypass, Vilm ok. Vem mdim dal na vdom, e zaloil hudebn vydavatelstv s nzvem Citadela. Pokraovat ve ten "ok vyd ernoku s velkejma kozama!"
http://www.cernovlaska.cz/archives/3865-Cok-vyda-Cernosku-s-velkejma-kozama.html
Available Archives
- July (15 items)
Sponsored Links
© 2008 FeedCapsule.com  |  Contact