Search   Feed   Browse   Add
Feed items 11 - 15 of 15 for June 2008

~ Famous Blue Raincoat ~

I'm glad you stood in my way.

It's just another day for you and me in paradise - (Found June 29, 2008 )

Hei og hopp alle sammen!Nå ligger jeg i sofaen og hører på Beatles mens jeg skal prøve å skrive en aldri så liten hilsen til dere som digger bloggen min så mye. Det første jeg kan gjøre er å advare dere; dette blir ikke et gledesfylt innlegg med de vanlige, hysterisk morsomme vitsene mine, men heller et litt mer grettent et. Nei, jeg er ikke i særlig godt humør i dag. God knows why. Men aldri si aldri! (Da kan vi like..
http://paisible.weblogg.no/220506151852_its_just_another_day_for_you_and.html

Steady your soul and ease your worry - (Found June 29, 2008 )

    I wanna go to Magnolia Mountain And lay my weary head down Down on the rocks Of the mountain my savior made Steady my soul and ease my worry Hold me when I rattle like a hummingbird hummin' Tie me to the rocks of the mountain my savior made Lie to me Sing me a song Sing me a song until the morning comes If the morning come, will you lie to me Will you take me to your bed Will you lay me down Til' I'm heavy like the rocks in the riverbed That my savior made I..
http://paisible.weblogg.no/100606230311_steady_your_soul_and_ease_your_w.html

I was the upcoming star - (Found June 29, 2008 )

Sissy WIsh - StarsDet er laurdag ettermiddag, ei ganske fin tid i grunn, veka tatt i betraktning. Det kjennest ut som om eg nett har vakna. Som om eg har vore i dvale i hiet mitt fleire månadar i strekk. Sjølv om det høyrdes fantastisk ut er det langt i frå sanninga. Eg har nemleg vore på skulen idag, pianotime frå klokka elleve til halv tre. Det er ei god stund det, så no er eg heilt surrete i hovudet, klarer ikkje å tenkje klårt. Blerk...
http://paisible.weblogg.no/170606155357_i_was_the_upcoming_star.html

Get up, go to California! - (Found June 29, 2008 )

Så er endelig sommerferien her. Har det gått opp for meg Ikke helt, tror jeg. Men jeg lever herlige hvetebrødsdager og har det veldig fint. Denne uka har jeg vært mer sosial enn jeg har vært sammenlagt det siste halvåret. Døgnrytmen er helt vill, men det går greit. Jeg skal jo ikke på jobb før klokka to i morgen. For å gi et lite hint; alle bør be fedrene sine ta seg en handletur i det fine sommerværet. Jeg vet om.
http://paisible.weblogg.no/250606210039_get_up_go_to_california.html

I write down good reasons to freeze to death - (Found June 29, 2008 )

Kaizers Orchestra - Mr Kaizer, hans constanse og meg HALLO! Jeg er i kjempeform! I alle fall fra et yatzisk synspunkt. Jeg har gjort det store. Nok en gang. NY REKORD! Min nye, perfekte, sjokkerende og grensesprengende, personlige rekord strekker seg helt til hele 292 poeng! Tohundredeognittito. Litt bittert å tenke på at jeg strøyk på 2 par - hadde jeg fått det, ville jeg garantert komt over trehundre. Shit. Det er til å irritere seg grønn...
http://paisible.weblogg.no/140605134515_i_write_down_good_reasons_to_fre.html
Available Archives
- June (15 items)
Sponsored Links
© 2008 FeedCapsule.com  |  Contact