Search   Feed   Browse   Add
Feed items 1 - 10 of 15 for July 2008

Černovláska.cz

Hudebně společenský server černovlásky Radky Pilné

Sout o vstupenky na fesk Bentsk noc! - July 18, 2008

Vherci fesku Bentsk noc (25.-27.7.2008 Mal Skla) u znme. Mrknte se, kdo z vs uet za vstupn. Pokraovat ve ten "Sout o vstupenky na fesk Bentsk noc!"
http://www.cernovlaska.cz/archives/3866-Soutez-o-vstupenky-na-festak-Benatska-noc.html

Ondej Ruml z X Factor vystoup na hrad Houska - July 16, 2008

Hrad Houska poprv pivt letonho finalistu soute X Factor Ondeje Rumla. Ten vystoup v rmci kadoron akce Noc s Hvzdami, kterou organizuje Martin France. Letos se kon 2. srpna a krom Ondeje dle vystoup Marcela Holanov, Roman Vojtek, Martina Balogov, Petr Polek, Gabriela Goldov, Jarek imek. Moderuj Slvek Boura a Markta Mayerov. Od 22.00 hodin probhne na 1. ndvo koncert kapel: Slvek Janda Banda, Vlasta Horvth s kapelou, Roman Lasota & band, Jan Vytsek & Blackbirds, Zdenek Podhrsk &...
http://www.cernovlaska.cz/archives/3878-Ondrej-Ruml-z-X-Factor-vystoupi-na-hrade-Houska.ht...

Duel dvou super DJ's na leton Semtext Stage! - July 15, 2008

Je ji tradic, e na Trnkobran nechyb mezi jinmi hudebnmi nry ani elektronick hudba. V letonm roce se poadatel rozhodli zopakovat spch dvojice DJs, o kterch se d mluvit u i jako o legendrnch postavch elektronick hudby v esk Republice. Jsou to DJ Loutka s DJem Trvou, kte si spolu opt zahraj bok po boku v exkluzivnm tyhodinovm setu. Pestoe se v lt oba objev i na jinch festivalech, je toto jejich spolen Samozejm to nejsou jedin jmna na Semtex stage, kter budou po cel dv noci bavit rozjaen publikum. .
http://www.cernovlaska.cz/archives/3873-Duel-dvou-super-DJs-na-letosni-Semtext-Stage.html

Dchejme za Karla (Gotta)! - July 14, 2008

Dnes slav Mistr Karel Gott 69t narozeniny. Mlem jsem to pehldla, kdyby m dnes nevtala jeho fotografie na vstupnch dvech do prce, poslze jeho dal podobizny po stnch na chodb za doprovodu Kjovch hit. A to nebylo ve! Pokraovat ve ten "Dchejme za Karla (Gotta)!"
http://www.cernovlaska.cz/archives/3877-Dychejme-za-Karla-Gotta.html

Budouc Mu roku dil v bugatce - July 14, 2008

Auto Moto Centrum Bl v nedli dopoledne oilo. Finalist soute Mu roku se sem sjeli, aby si za zvodili v bugatkch, motokrch i vyzkoueli rallye. Krom nich se akce zastnily i znm tve. Pokraovat ve ten "Budouc Mu roku dil v bugatce"
http://www.cernovlaska.cz/archives/3876-Budouci-Muz-roku-radil-v-bugatce.html

U jste jedli vtipnou kai - July 13, 2008

Vtipn kae skuten existuje. Limitovan srie ochucench ovesnch ka nejen pro vtiplky je aktuln novinkou letnch msc spolenosti Emco. 180 gramov balen rozpustnch ka je potitno vtipnmi slovnmi spojenmi. Kad balen obsahuje krom t oblbench pchut - jahod, jablek a merunk - tak originln liku s veselm npisem. Pokraovat ve ten "U jste jedli vtipnou kai"
http://www.cernovlaska.cz/archives/3875-Uz-jste-jedli-vtipnou-kasi.html

Na Trnkobran bude Zna Route 66! - July 12, 2008

Velk atrakce je pipravena pro fanouky Trnkobran. Soust letonho Trnkobran bude toti speciln zna, vyhraen pro prezentaci a propagaci nejslavnj silnice svta - Route 66, nazvan Zna Route 66. Loni se tento npad osvdil a organiztoi se tak rozhodli v zapoat tradici pokraovat. Co tedy letos bude z Route 66 na Trnkobran k vidn a slyen Pokraovat ve ten "Na Trnkobran bude Zna Route 66!"
http://www.cernovlaska.cz/archives/3874-Na-Trnkobrani-bude-Zona-Route-66.html

ekni mi pravdu! - July 11, 2008

Americk autorka romn pro eny Rachel Gibson vydala nov romantick pbh. To se kolem reportrky bulvrnho pltku Hope Spencerov, kter pijd z Los Angeles do malho msta uprosted prodn rezervace v Idahu hledat ztracenou tvr jiskru a zapomenout na krach svho manelstv. Inspiraci nalz u svrznch obyvatel msteka Gospel a v osob mstnho erifa Dylana Tabera, kter vypad jako kovboj z hollywoodskho westernu. Vztah, jen se mezi nm a Hope vyvj, vak zkomplikuj problmy z minulosti, kter jeden ped druhm taj. Vechno by.
http://www.cernovlaska.cz/archives/3872-Rekni-mi-pravdu.html

Wakeboardov lto na Lipn - July 9, 2008

K ltu samozejm krom slunce pat i voda, pl, pohyb a zbava, to ve si mohou ut nvtvnci Lipna nad Vltavou pi Xbox 360 Wakeboard Session 26. ervence. V mnohm jedinen exhibice Wakeboardingu a dalch vodnch a plovch sport probhne pmo v atraktivnm arelu nov Landal Mariny Lipno. Samozejm nebude chybt muzika v podn kapel Navigators, Post-it a Suffer nebo DJs Baloo a Robot. Pokraovat ve ten "Wakeboardov lto na Lipn"
http://www.cernovlaska.cz/archives/3871-Wakeboardove-leto-na-Lipne.html

Prvn snmky sochy Joina z bain!!! - July 9, 2008

Prvn exkluzivn snmky sochy slavnho vizovickho rodka Joina z bain jsou venku. Mldkv Join z bain bude mt ve Vizovicch vlastn pomnk, kter bude slavnostn odhalen v prbhu letonho Trnkobran v sobotu 16. srpna za ptomnosti Ivana Mldka, Banjo bandu a mnoha V.I.P. host, politik, celebrit - a hlavn: tisc nadench fanouk z eska, Moravy, Slovenska i Polska. Pokraovat ve ten "Prvn snmky sochy Joina z bain!!!"
http://www.cernovlaska.cz/archives/3870-Prvni-snimky-sochy-Jozina-z-bazin.html
Available Archives
- July (15 items)
Sponsored Links
© 2008 FeedCapsule.com  |  Contact